Inloggen
Selecteer NL | EN
A - A - A

2G, 3G en 4G Machine-to-Machine M2M Routers voor GPRS, EDGE, HSUPA, UMTS, LTE netwerken

Machine-to-Machine (M2M) is een dienst waarmee u draadloos informatie uitwisselt met uw machines. M2M is geschikt voor verschillende apparaten en systemen met een Ethernet, RS232, RS422 of RS485 interface. Denk bijvoorbeeld aan een koffieautomaat: zodra een bepaald artikel op dreigt te raken, stuurt de Router een signaal naar de beheerder. Zo weet deze precies wanneer wat aangevuld moet worden. Dankzij M2M kunt u uw dienstverlening optimaliseren, kosten besparen of innovatieve diensten ontwikkelen. Daarnaast zijn er GSM/GPRS modules met analoge en digitale in en uitgangen waarmee apparaten kunnen worden in- en uitgeschakeld op afstand of de temperatuur van een koelcel worden bewaakt door middel van een SMS bericht.
 

GWR202 GPRS Router GWR252 GPRS/EDGE Router GWR-I352 ESIM110 GSM/GPRS control unit
GPRS/EDGE/UMTS Router 4G/LTE Router Industriële GPRS/EDGE/UMTS Router Schakelen via GSM/GPRS

 

Machine-to-Machine modules

Om de betrouwbaarheid van de verbinding te vergroten zijn de Routers uitgevoerd met een Dual SIM-slot. Wanneer de verbinding van provider 1 wegvalt, wordt automatisch overgeschakeld naar provider 2. Alle Routers ondersteunen o.a. IPSec, VPN tunneling en verschillende IKE features als ook Modbus/TCP, Modbus RTU en serial over IP.
Met de I/O modules is het mogelijk om een SMS bericht te ontvangen wanneer een digitale ingang wordt geactiveerd of de temperatuur in een koelcel te hoog oploopt. Poorten kunnen worden geopend door het nummer te kiezen van de module
 

M2M GPRS/EDGE/UMTS/HSUPA/HSDPA Routers:

GSM/GPRS draadloze controller: