Inloggen
Selecteer NL | EN
A - A - A

Splitter box en Media omvormer in één behuizing, pe-Lightpe-Light, media omvormer en splitter box

 

Speciale bouwvorm voor montage in straatverlichting en camera masten.


EKS- Fiber Optic Systems heeft een zeer compact kabelsysteem ontwikkelt, speciaal voor toepassing in straatverlichting- en cameramasten. De pe-Light is een combinatie van een glasvezel splitter box en media omvormer in een compacte IP54 behuizing zodat straatverlichting en camerasystemen kunnen worden aangesloten op glasvezel.

De pe-Light is er in verschillende uitvoeringen met als actief component een media omvormer om van Multi mode of Singlemode glasvezel het signaal om te vormen naar een 10/100Mbits of een Gigabit Ethernet verbinding.
Als passief component is een glasvezel splitter box opgenomen met pigtails. Daarnaast zijn er de aansluitingen voor de spanningsverzorging en een zekering voor de voeding van de media omvormer. Er zijn ook uitvoeringen met een media omvormer met PoE (Power over Ethernet).

De DIN 43628 kunststofbehuizing met beschermingsgraad IP54 bestaat uit een grijs basis deel en naar keuze een transparante of grijze afdicht kap. Met de compacte afmetingen van 368 x 82 x82 mm is de pe-Light geschikt voor masten met een doorsnede vanaf 106mm. Het flexibel kabelsysteem kan worden voor zien van M12, M16 of M20 kabelwartels.

Ethernet Air Pack op LinkedInVolg BESD op LinkedIn

 

In de pers veschenen:

Engineersonline

 
 

 

RSS

Laatste nieuwsberichten

23-04-2018
Speciale bouwvorm voor montage in straatverlichting en camera masten.
12-09-2017
Bezoek gratis de jaarlijkse PROFIdag op donderdag 9 november in De Basiliek in Veenendaal.
29-08-2017
Alles-in-een oplossing: access point, client, repeater, MESH en router
07-03-2017
Dual poort, RS232 en RS485, naar M-Bus converter