BESD bedrijfsinformatie

industriële datacommunicatie en embedded systemen

B.E.S.D. levert embedded computer kaarten en systemen en dataccommunicatie producten voor industriële automatisering. Met behulp van deze website kunt u een selectie maken uit de hoofd onderdelen: Glasvezel Technologie, Draadloze RF Communicatie, Ethernet Technologie, Seriële Datacommunicatie en Computer Oplossingen.

B.E.S.D. levert embedded computer kaarten en systemen en datacommunicatie producten voor industriële automatisering. Op deze Website treft u een dwarsdoorsnede aan van de vertegenwoordigingen van BESD Benelux BV uit Weert (Nederland).         
De onderdelen zijn zo gekozen dat ze naast de breedte van het aanbod, ook de onderlinge samenhang weerspiegelen. De kracht van BESD ligt in de flexibiliteit van het programma en onze bereidheid constructief in te haken op uw specifieke wensen en behoeften. Onze producten bieden nèt dat beetje meer en onze service gaat nèt even verder. In de communicatie naar buiten toe, noemen wij deze klantgerichte werkwijze "klantspecifieke standaardoplossingen voor industriële automatisering". U vindt dit uitgangspunt terug in de diversiteit van de merken en producten die wij vertegenwoordigen, in onze productkennis en betrokkenheid bij uw problematiek, in de manier waarop u via ons kunt profiteren van de expertise bij de leveranciers, kortom, in alles wat we doen. BESD werkt uitsluitend samen met middelgrote leveranciers die kwaliteit en continuïteit bieden, maar niet de logheid en bureaucratie die zoveel grote organisaties kenmerken. Wanneer iets niet standaard voorhanden is, dan kunnen wij het hoogstwaarschijnlijk voor u regelen. Dát is wat klantspecifieke standaardoplossingen voor u betekent. Wij zijn u graag van dienst.

B.E.S.D. Benelux is opericht in 1989 en is al meer dan 30 jaar een vertrouwde leverancier van Embedded Systemen en Datacommunicatie producten.

Lid van PI Nederland

PI_MEMBER_rgb_v7 (1).jpg


B.E.S.D. Benelux B.V.
Industrieterrein: "De Kempen"
Oude Graaf 3b
6002 NL   Weert
Nederland
Tel. +31 (0)493 316 554
Email. sales@besd.nl

Standaar worden de pakketten verstuurd met GLS  Koerier GLS