4NeXt Technology Systems

4NeXt is een technologiebedrijf gevestigd in Italië dat zich specialiseert in geavanceerde oplossingen voor industriële automatisering, dataverzameling en beheer in M2M- en IoT-toepassingen. Als een toonaangevende speler op het gebied van technologische innovatie heeft 4NeXt een sterke reputatie opgebouwd binnen de industrie.

Het bedrijf biedt een breed scala aan productlijnen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen:
Configureerbare Datalogger: 4NeXt levert flexibele dataloggers waarmee bedrijven nauwkeurige metingen kunnen uitvoeren en gegevens kunnen verzamelen voor verschillende toepassingen, zoals energiemonitoring, waterbeheer en gasmetingen. Dit stelt organisaties in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen en efficiënter te opereren.

Programmeerbare RTU: Het assortiment omvat programmeerbare Remote Terminal Units (RTU's) die essentieel zijn voor industriële en procescontrole. Deze units bieden naadloze integratie en gegevensuitwisseling binnen complexe automatiseringssystemen.

Communicatie Gateway: 4NeXt's communicatiegateways spelen een cruciale rol in het mogelijk maken van betrouwbare communicatie tussen apparaten en systemen. Ze worden vaak gebruikt in thermische energiecentrales en andere industriële toepassingen.

Protocol Converters: Het bedrijf biedt protocolconverters om verschillende communicatieprotocollen met elkaar te verbinden, wat de interoperabiliteit tussen verschillende apparaten en systemen verbetert.

Wireless Bridges en Sensoren: Voor draadloze communicatie biedt 4NeXt wireless bridges en sensoren die zorgen voor connectiviteit in IoT-oplossingen.

De CEO van 4NeXt benadrukt hun missie om geavanceerde technische oplossingen te ontwikkelen in nauwe samenwerking met klanten. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van elektronica, informatietechnologie en automatisering, waardoor ze in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden binnen het beschikbare budget en de gewenste time-to-market.

Kortom, 4NeXt is een vooruitstrevend Italiaans bedrijf dat bijdraagt aan de groei van de IoT- en automatiseringssector met zijn innovatieve producten en klantgerichte benadering. Ze hebben een sterke cultuur van innovatie in hun bedrijf verankerd en blijven een belangrijke speler op de markt voor industriële technologie.

4NeXt Technology Systems

Ons merkenportfolio