Acksys

WiFi datacommunicatie in combinatie met Ethernet of seriële poorten.

Acksys is een vooraanstaand technologiebedrijf gevestigd in Frankrijk dat zich specialiseert in draadloze communicatieoplossingen met een focus op zowel wifi als cellulair (mobiele) connectiviteit. Het bedrijf heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in het leveren van geavanceerde draadloze oplossingen voor een breed scala aan toepassingen.

Een van de kernexpertises van Acksys ligt in het ontwerpen en produceren van wifi-oplossingen. Ze bieden industriële wifi-routers, access points en bridges die zijn geoptimaliseerd voor betrouwbare en veilige draadloze communicatie in diverse industriële en zakelijke omgevingen. Deze wifi-oplossingen worden vaak gebruikt in fabrieken, magazijnen, kantoren en openbare ruimtes en spelen een cruciale rol bij het verbinden van apparaten en systemen met draadloze netwerken.

Naast wifi legt Acksys ook sterk de nadruk op cellulair of mobiele connectiviteit. Ze bieden industriële mobiele routers en gateways die gebruikmaken van 4G/LTE- en 5G-technologieën om betrouwbare breedbandverbindingen te bieden, zelfs in afgelegen locaties. Deze oplossingen zijn ideaal voor toepassingen waar snelle en betrouwbare internettoegang cruciaal is, zoals telemetrie, bewaking op afstand en voertuigvolgsystemen.

Wat Acksys onderscheidt, is hun vermogen om op maat gemaakte draadloze oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van hun klanten. Ze begrijpen dat verschillende industrieën en toepassingen unieke eisen stellen aan connectiviteit, en ze werken nauw samen met klanten om oplossingen te ontwikkelen die aan die behoeften voldoen.

Als een Frans technologiebedrijf met een wereldwijde aanwezigheid heeft Acksys een belangrijke rol gespeeld in de bevordering van draadloze communicatieoplossingen voor zowel industriële als zakelijke klanten. Hun wifi- en cellulairopties dragen bij aan efficiënte, betrouwbare en veilige draadloze communicatie in diverse sectoren, en ze blijven voorop lopen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën om aan de groeiende eisen van de moderne wereld te voldoen. Acksys' inzet voor innovatie en kwaliteit blijft de drijvende kracht achter hun succes.

Acksys Wifi datacommunicatie

Support

| 31 okt 2022

WiFi Connect before break

Het doel van dit document is om u te helpen bij het configureren van uw ACKSYS-product met dubbele radio in client modus, met de CONNECT BEFORE BREAK-functionaliteit. Deze functionaliteit wordt beschreven in de WaveOS Gebruikershandleiding DTUS070, sectie V.2.6.7 . AirBox pagina

Ons merkenportfolio