Datexel

DATEXEL is een gerespecteerde fabrikant van industriële automatiserings- en meetapparatuur gevestigd in Italië. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich toegelegd op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor verschillende industrieën over de hele wereld.   
DATEXEL's productportfolio omvat een breed scala aan apparaten en systemen, met de nadruk op signaalconditionering, datalogging en regeltechniek. 

Hier zijn enkele van hun belangrijkste productlijnen en kenmerken: 

  1. Signaalconditionering: DATEXEL biedt een verscheidenheid aan signaalconditioneringsapparatuur zoals isolators, converters en versterkers. Deze apparaten zorgen voor nauwkeurige en betrouwbare signaalverwerking in industriële omgevingen, waardoor sensoren en actuatoren efficiënt kunnen functioneren.
  2. Dataloggers: DATEXEL's dataloggers worden gebruikt voor het vastleggen en registreren van gegevens in verschillende toepassingen, waaronder temperatuur- en vochtigheidsbewaking, energiebeheer en procescontrole. Ze bieden geavanceerde software voor gegevensanalyse en rapportage. 
  3. Temperatuur- en procesregelaars: Het bedrijf produceert regelaars die zijn ontworpen voor nauwkeurige temperatuurregeling en procesautomatisering. Deze zijn ideaal voor industriële verwarmings-, koelings- en regelsystemen. 
  4. Isolators en convertors: DATEXEL's isolators en convertors zorgen voor de isolatie en omzetting van verschillende signalen, waardoor interferentie wordt verminderd en compatibiliteit met verschillende apparaten wordt vergroot. 

DATEXEL heeft een sterke focus op kwaliteit en innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om te voldoen aan de groeiende behoeften van de markt en de technologische vooruitgang. Ze hechten ook veel waarde aan klantenservice en technische ondersteuning, wat hen tot een betrouwbare partner maakt voor industriële automatiseringsprojecten wereldwijd. 

Met decennia ervaring in de industrie en een reputatie voor hoogwaardige producten, heeft DATEXEL een stevige positie verworven als een toonaangevende fabrikant van industriële automatiseringsapparatuur in Italië en over de hele wereld. Hun inzet voor kwaliteit en innovatie blijft hen onderscheiden in een competitieve markt.

Datexel

Downloads

Support

| 10 sep 2020

Datexel, Configuratie software DAT3000 en DAT10000

Configuratie software voor DAT3000 en DAT10000 serie met Modbus protocol.

Ons merkenportfolio