EKS Fiber Optic Systems

Ethernet, serieel, CAN, PROFIBUS, digitale en analoge signalen via glavezel verbindingen.

EKS Fiber Optic Systems is gespecialiseerd in glasvezel technologie en biedt een breed scala aan glasvezel producten voor de overdracht van Ethernet, RS232, RS422, RS485, MODBUS, CAN en Profibus signalen met SC, ST, LC en E2000 aansluitingen. Ook modules voor het versturen van analoge en digitale signalen. Voor het afwerken van de binnen komende glasvezel zijn er diverse splitter boxen voor singlemode en multimode glasvezel.

EKS Fiber Optic Systems, datacommunicatie via glasvezel

Producten

Support

|
Support-Service Document
| 6 aug 2018

EKS, CAN bus modules in combinatie met Woodward controller

In configuraties met meerdere Woodward controllers kan het gebeuren dat DL-CAN CAN bus naar glasvezel omvormer niet alle data kan verwerken. Daarom moeten er enkele settings worden gewijzigd in de Woodward controllers.
|
Support-Service Document
| 12 mrt 2018

EKS, Power over Ethernet Support-Service document

Wat is Power over Ethernet? Power over Ethernet, of PoE, is een technologie waarmee één netwerkkabel (UTP-kabel) zowel stroom als data kan leveren. Bijvoorbeeld IP-camera's, WiFi-toegangspunten en VoIP-apparaten, kunnen met deze technologie worden gevoed via een PoE-swicht of een PoE-injector. Meer informatie kun je vinden in het Support-Service document wat je kunt downloaden.