Etic-Telecom

4G en 5G oplossingen voor Industrial Internet off Things (IIoT).

4G en 5G oplossingen spelen een cruciale rol in het mogelijk maken van het Industrial Internet of Things (IIoT), waarbij machines en apparaten in industriële omgevingen worden verbonden en gegevens worden uitgewisseld om operationele efficiëntie te verbeteren en besluitvorming te ondersteunen. Etic Telecom is een Europese speler die industriële oplossingen ontwikkelt om deze visie van IIoT te realiseren.

Een van de kernproducten van Etic Telecom zijn de M2Me routers (RAS), die gebruikmaken van zowel 4G als 5G-connectiviteit. Deze routers fungeren als de schakel tussen de fysieke machines en het cloud-platform, waardoor gebruikers op afstand toegang krijgen tot hun apparaten voor monitoring en onderhoud. Dit maakt het mogelijk om realtime gegevens te verzamelen, prestaties te bewaken en zelfs op afstand in te grijpen om problemen te verhelpen.

Het essentiële aspect van de oplossingen van Etic Telecom is de eenvoud en veiligheid waarmee deze IIoT-netwerken kunnen worden opgezet en beheerd. Dit is van cruciaal belang in industriële omgevingen waar de betrouwbaarheid en beveiliging van gegevens van het grootste belang zijn.

Etic Telecom heeft een lange geschiedenis van het ontwerpen en produceren van telecomproducten, waaronder routers, VPN-servers, SHDSL-switches, modems, gateways en meer. Deze expertise stelt hen in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun klanten in verschillende industrieën.

In een tijd waarin connectiviteit en gegevensuitwisseling de sleutel zijn tot verbeterde efficiëntie en concurrentievermogen in industriële omgevingen, spelen 4G en 5G-oplossingen een cruciale rol, en Etic Telecom blijft zich inzetten om deze mogelijkheden toegankelijk en veilig te maken voor hun klanten.

Etic-Telecom 3G en 4G datacommunicatie

Support

| 23 okt 2018

Etic-Telecom, NAT optie (Network Adress Translation) voor IPL, RAS en XSLAN producten

Etic Telecom biedt de 1:1 NAT optie aan (namelijk: 1:1 Network Adress Translation) voor de 3 product families: IPL, RAS en XSLAN. Met deze oplossing worden op een simpele manier machines op een industrieel netwerk aangesloten zonder het IP adres van deze machine te veranderen.
| 17 apr 2018

Etic-Telcom, APN configuratie en instellingen voor mobiele netwerken

Het internet op via het mobiele datanetwerk? Dan hebt u eerst de magische naam nodig die toegang verschaft: de APN (Access Point Name). Daarmee opent u meteen de deur van het telefoonnetwerk naar het internet. U hebt drie gegevens nodig: APN, gebruikersnaam (account name) en wachtwoord (password). Deze gezamelijke gegevens worden opgeslagen onder een profielnaam. Een passende profielnaam verzint u zelf.  Het standaard toegangsnummer is *99# en wijkt zelden af. Download het support document met de informatie van de providers.

Ons merkenportfolio