ICOP

Embedded COMPUTERkaarten EN SYSTEMEN.

ICOP Technology is een vooraanstaande fabrikant die gespecialiseerd is in industriële embedded computers, industriële embedded controllers, industriële motion controllers en industriële paneel-pc's. Hun hoogwaardige producten spelen een cruciale rol in de automatisering van diverse besturingssystemen en worden ingezet in een breed scala van toepassingen.

Industriële embedded computers en controllers van ICOP Technology bieden betrouwbare en krachtige oplossingen voor industriële automatisering en domoticatoepassingen. Ze worden ingezet in sectoren zoals telecommunicatie, mobiele bewaking, milieumonitoring, medische monitoring, facility management systemen, intelligente transportsystemen, geautomatiseerde parkeersystemen, spelsystemen en kassasystemen. Dit toont de veelzijdigheid en aanpasbaarheid van hun productaanbod aan verschillende industriële behoeften.

ICOP bedient een internationaal klantenbestand via een wereldwijd netwerk van integratie- en distributiepartners. Ze hebben kantoren verspreid over Amerika, Europa en Azië, waardoor ze een breed scala aan markten kunnen bedienen en ondersteuning kunnen bieden aan klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Taipei, Taiwan, wat een strategische locatie is voor hun wereldwijde activiteiten.

De betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties van ICOP's producten hebben hen tot een vertrouwde partner gemaakt voor bedrijven die op zoek zijn naar robuuste oplossingen voor industriële automatisering en besturingssystemen. Hun voortdurende focus op innovatie en klantgerichtheid heeft ICOP Technology geholpen om een vooraanstaande positie te verwerven in de markt voor industriële embedded systemen en controllers.

ICOP embedded computer systemen

Ons merkenportfolio