KK Systems

Seriële omvormers met USB, RS232, RS422 of RS485 interfaces.

KK Systems is een vooraanstaande Britse fabrikant van hoogwaardige signaalconverters en meetinstrumenten. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft het bedrijf een stevige reputatie opgebouwd in de industrie vanwege zijn betrouwbare producten en toewijding aan innovatie en klanttevredenheid. 

KK Systems produceert een breed scala aan signaalconverters die een sleutelrol spelen in verschillende industriële toepassingen. 

Hier zijn enkele kenmerken die de converters van KK Systems onderscheiden: 

  1. Diverse Signaalomzetting: De productlijn omvat converters voor het omzetten van verschillende signalen, zoals analoge naar digitale, stroom naar spanning, RS232 naar RS485, en meer. Dit maakt het mogelijk om apparaten met verschillende communicatieprotocollen en signalen met elkaar te verbinden en gegevenscompatibiliteit te bereiken. 
  2. Galvanische Isolatie: Veel KK Systems converters bieden galvanische isolatie, wat betekent dat ze elektrisch gescheiden zijn van de ingangs- en uitgangscircuits. Dit minimaliseert elektrische storingen en interferentie, waardoor de betrouwbaarheid van het systeem wordt verbeterd. 
  3. DIN-railmontage: De meeste KK Systems converters zijn ontworpen voor DIN-railmontage, wat handig is voor installatie in schakelkasten en industriële omgevingen. Industriële Normen en Certificeringen: De producten van KK Systems voldoen vaak aan industriële normen en hebben certificeringen zoals CE en UL, wat aantoont dat ze voldoen aan strikte kwaliteits- en veiligheidsnormen. 

De converters van KK Systems worden toegepast in diverse sectoren, waaronder procesautomatisering, gebouwbeheer, energieopwekking, en industriële automatisering. Ze dragen bij aan efficiënte gegevensuitwisseling en communicatie tussen apparaten en systemen, en helpen bedrijven hun processen te optimaliseren en te verbeteren. 

Wat KK Systems onderscheidt, is hun voortdurende streven naar innovatie en kwaliteit, en hun klantgerichte benadering. Ze bieden technische ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat klanten de juiste oplossingen vinden voor hun specifieke behoeften. Dankzij deze toewijding heeft KK Systems een sterke positie verworven in de markt voor signaalconverters in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten.

KK-Systems seriële omvormers

Ons merkenportfolio