STV Automation

STV-Automation, gevestigd in Duitsland, is een vooraanstaande fabrikant van modules met M-Bus en Modbus interfaces, evenals systeemoplossingen voor gebouw- en industriële automatisering. Met jarenlange ervaring op het gebied van M-Bus technologie, heeft STV-Automation zich gevestigd als een betrouwbare partner voor klanten en samenwerkingspartners wereldwijd.

Een van de belangrijkste expertisegebieden van STV-Automation ligt in het meten van verbruiksgegevens en het aanbieden van geavanceerde gateway-oplossingen. Deze producten spelen een cruciale rol in het verzamelen, analyseren en beheren van gegevens met betrekking tot energie- en resourceverbruik, wat essentieel is voor zowel energie-efficiëntie als kostenbeheersing.

De producten van STV-Automation hebben zich met succes bewezen in zowel de bouw- als industriële automatiseringssectoren. In de bouwsector worden ze gebruikt voor het beheren van slimme gebouwen, waardoor efficiënte en geïntegreerde controlesystemen mogelijk zijn voor verlichting, verwarming, ventilatie en beveiliging. In de industriële automatisering spelen de modules met M-Bus en Modbus interfaces een essentiële rol bij het monitoren en besturen van processen in fabrieken en productieomgevingen.

De toewijding van STV-Automation aan kwaliteit en innovatie heeft hen tot een gewaardeerde partner gemaakt voor klanten die streven naar betere controle, efficiëntie en duurzaamheid in hun bedrijfsvoering. De flexibele systeemoplossingen van STV-Automation bieden aanpasbaarheid en interoperabiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor uiteenlopende toepassingen en industrieën.

Kortom, STV-Automation heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd als een betrouwbare en innovatieve leverancier van M-Bus en Modbus modules en systeemoplossingen voor gebouw- en industriële automatisering. Hun producten dragen bij aan efficiëntie, controle en kostenbesparing voor klanten wereldwijd.

STV-Automation M-Bus en powerline datacommunicatie

Support

Ons merkenportfolio