Viltrus

DATA LOGGERS MET ETHERNET EN 4G INTERFACE.

Viltrus, gevestigd in Litouwen, heeft een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevende leverancier van dataloggers en protocol converters, met een bijzondere focus op de M-bus en Modbus communicatiestandaarden. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een belangrijke speler in de industrie door geavanceerde oplossingen te bieden voor gegevensregistratie en -conversie.

Een van de kerncompetenties van Viltrus ligt in de ontwikkeling van M-bus dataloggers. Het M-bus-protocol wordt vaak gebruikt voor het verzamelen van gegevens van meters, zoals water- en warmtemeters. Viltrus heeft dataloggers ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen om gegevens van M-bus-meters te verzamelen, op te slaan en te beheren. Deze dataloggers bieden nauwkeurige en betrouwbare gegevensregistratie, wat van essentieel belang is voor toepassingen zoals energiebeheer, watermonitoring en slimme stedenprojecten.

Daarnaast biedt Viltrus ook Modbus dataloggers en protocol converters. Het Modbus-protocol is wijdverbreid in de industriële automatisering en procescontrole. De dataloggers van Viltrus voor Modbus-systemen zorgen voor naadloze gegevensregistratie en zijn in staat om gegevens te verzamelen van diverse apparaten binnen een Modbus-netwerk. Dit is van cruciaal belang voor sectoren zoals productie, logistiek en industriële automatisering.

Protocol converters van Viltrus spelen ook een cruciale rol bij het mogelijk maken van communicatie tussen apparaten die verschillende communicatiestandaarden gebruiken. Ze zijn ontworpen om interoperabiliteit te bieden tussen M-bus, Modbus en andere protocollen, waardoor gegevensuitwisseling en integratie met verschillende systemen mogelijk wordt.

De toewijding van Viltrus aan technische innovatie en productkwaliteit heeft hen tot een vertrouwde partner gemaakt voor bedrijven die betrouwbare oplossingen voor gegevensregistratie en -conversie nodig hebben. Ze blijven voortdurend werken aan het ontwikkelen van geavanceerde producten om te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten en aan de eisen van moderne technologie. Viltrus draagt bij aan de efficiëntie en betrouwbaarheid van gegevensverzameling in verschillende sectoren, wat van cruciaal belang is voor optimale proces beheersing en bedrijfsprestaties.

Viltrus dataloggers

Support

| 17 sep 2021

Viltrus, MX-3 Configuratie en setup software

MX-3 configuratie en setup software inclusief USB driver software. ZIP file.
| 11 dec 2020

VILTRUS, MX-1 Configuratie en setup software

MX-1 configuratie en setup software inclusief USB driver software. ZIP file bevat ook de manual.
| 18 feb 2019

Viltrus, MX-9 configuratie en setup software

MX-9 configuratie en setup software inclusief USB driver software. ZIP file bevat ook de manual.
| 24 jan 2019

Viltrus, RAY-3 configuratie en setup software

Ray-3 configuratie en setup software inclusief USB driver software. ZIP file bevat ook de manual.

Ons merkenportfolio