EKS Fiber Optic Systems

Ethernet, serieel, CAN, PROFIBUS, digitale en analoge signalen via glavezel verbindingen.

EKS Fiber Optic Systems is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in glasvezeltechnologie en een breed scala aan hoogwaardige glasvezelproducten aanbiedt. Met een diepgaande expertise op het gebied van glasvezelcommunicatie heeft EKS zich gevestigd als een betrouwbare partner voor bedrijven die afhankelijk zijn van snelle en betrouwbare datatransmissie.

Een van de opvallende kenmerken van EKS is het uitgebreide assortiment producten dat ze aanbieden voor de overdracht van verschillende soorten signalen. Of het nu gaat om Ethernet, RS232, RS422, RS485, MODBUS, CAN of Profibus signalen, EKS heeft oplossingen die aan de behoeften van diverse industrieën voldoen. Deze producten zijn voorzien van diverse aansluitingsopties, zoals SC, ST, LC en E2000, waardoor klanten flexibiliteit hebben bij het kiezen van de juiste verbinding voor hun toepassingen.

Naast de overdracht van digitale signalen biedt EKS ook modules voor het verzenden van zowel analoge als digitale signalen. Dit maakt het bedrijf een one-stop-shop voor alle glasvezelbehoeften van klanten.

Voor het efficiënt afwerken van binnenkomende glasvezelkabels biedt EKS een assortiment splitterboxen voor zowel singlemode als multimode glasvezel. Deze splitterboxen zorgen voor een georganiseerde en effectieve distributie van glasvezelsignalen binnen het netwerk van een bedrijf.

Al met al heeft EKS Fiber Optic Systems zich gevestigd als een vertrouwde naam in de wereld van glasvezeltechnologie. Hun brede assortiment producten en oplossingen, gekoppeld aan hun diepgaande expertise, maken hen tot een essentiële partner voor bedrijven die streven naar betrouwbare en snelle glasvezelcommunicatie.

EKS Fiber Optic Systems, datacommunicatie via glasvezel

Ons merkenportfolio