Etic-Telecom

4G en 5G oplossingen voor Industrial Internet off Things (IIoT).

Etic Telecom ontwikkeld industriële oplossingen voor het onderling verbinden van machines via internet, het zogenaamde IIoT (Industrial Internet of Things). De M2Me routers (RAS) maken gebruik van het cloud platform om machines en applicaties op afstand te kunnen onderhouden en bewaken. De achterliggende gedachte hierbij is dat het opzetten van dergelijke netwerken op een eenvoudige en veilige manier te realiseren moet zijn voor de gebruiker. 
Etic Telecom is een Europese speler die telecom-producten (routers, VPN-servers, SHDSL-switches, modem, gateways, ...) ontwerpt en produceert.

Etic-Telecom 3G en 4G datacommunicatie

Support

| 23 okt 2018

Etic-Telecom, NAT optie (Network Adress Translation) voor IPL, RAS en XSLAN producten

Etic Telecom biedt de 1:1 NAT optie aan (namelijk: 1:1 Network Adress Translation) voor de 3 product families: IPL, RAS en XSLAN. Met deze oplossing worden op een simpele manier machines op een industrieel netwerk aangesloten zonder het IP adres van deze machine te veranderen.
| 17 apr 2018

Etic-Telcom, APN configuratie en instellingen voor mobiele netwerken

Het internet op via het mobiele datanetwerk? Dan hebt u eerst de magische naam nodig die toegang verschaft: de APN (Access Point Name). Daarmee opent u meteen de deur van het telefoonnetwerk naar het internet. U hebt drie gegevens nodig: APN, gebruikersnaam (account name) en wachtwoord (password). Deze gezamelijke gegevens worden opgeslagen onder een profielnaam. Een passende profielnaam verzint u zelf.  Het standaard toegangsnummer is *99# en wijkt zelden af. Download het support document met de informatie van de providers.

Ons merkenportfolio