3G router met dubbel SIM-slot
23 aug 2011

GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA Routers met dubbel SIM slot, GWR352

GWR352, GWR252 en GWR202 GSM-UMTS Router

Met de routers GWR202, 252 en 352 van GENEKO, heeft men een alternatieve mogelijkheid om computers en kleine computer netwerken (LAN) te verbinden met een centrale server. Via het mobiele netwerk, internet en GPRS / EDGE / HSDPA / HSUPA-technologie, kunnen systemen met elkaar worden verbonden. Vooral op locaties waar geen netwerkstructuur aanwezig is bieden deze modules een goed alternatief. Het apparaat is zo ontworpen dat het toegang tot het internet biedt voor een of meerdere pc’s maar ook voor andere netwerken apparaten, zoals PLC’s, sensoren of apparaten met een RS232 interface.
Het hart van de Geneko GWR-Router is gebaseerd op de ARM CPU familie. De WAN-verbinding met GSM en UMTS netwerken wordt verzorgd door de geïntegreerde GPRS / EDGE / HSDPA / HSUPA module. De GWR-Router biedt zo communicatie mogelijkheden met externe apparaten via Ethernet en RS232 aansluiting. De RS232 interface ondersteunt tevens het MODBus/TCP protocol.
Het besturingssysteem van de Router is gebaseerd op een betrouwbare en efficiënte GNU / Linux kernel waarmee alle noodzakelijke functies van een moderne Router kunnen worden geïmplementeerd.
Naast statische en dynamische routing-functies, ondersteunt deze netwerk Router ook nog andere functies zoals: DHCP server, IP filtering en NAT / PAT beveiliging. Het concept van de router is zodanig ontworpen dat het voor zeer uiteenlopende toepassingen kan worden gebruikt.
De GWR-Routers zijn uitgevoerd met een dubbele SIM-kaart . De router kan daardoor automatisch overschakelen naar de andere SIM-kaart (provider). Hierdoor is een alternatieve verbinding in geval van een verbinding onderbreking gewaarborgd.
De compacte module met afmetingen van 95x135x35mm BxLxH is voorzien van diverse LED-indicatoren voor:
- Ethernet netwerk dataverkeer
- Power on
- GSM Link activiteiten
- GSM signaal kwaliteit

Delen