Smart City met PE-LIGHT-2
| 20 mei 2022

Smart City met PEL-S

Splicebox in combinatie met een Media omvormer of Ethernet switch voor montage in camera- en lichtmasten.

eks-Engel Fiber Optic Systems heeft voor smart city toepassingen twee modules ontwikkeld voor montage in licht- en cameramasten. Naast de PEL-M, een combinatie van een glasvezel/Ethernet media omvormer en een glasvezel spitterbox, is er nu ook de PEL-S. De PEL-S is, net als de PEL-M, een zeer compacte module met daarin een combinatie van een glasvezel splitter box en een Ethernet switch voor montage in straatverlichting- en cameramasten. Door deze slimme en esthetische oplossing is het gevaar voor beschadiging door vandalisme in de openbare ruimte zeer beperkt.

De PEL-S bevat een glasvezel splice cassette voor het afmonteren van multimode of singlemode glasvezel pigtails. Een managed Ethernet switch zet de glasvezelverbinding om naar een koperverbinding. De managed Ethernet switch heeft 2 glasvezel aansluitingen voor het doorlussen van de glasvezel of om een redundante ring verbinding te creëren. Aan de koper zijde is de managed Ethernet switch voorzien van 4x 10/100/1000Mbit, M12 Ethernet aansluitingen. De PoE uitvoering levert maximaal 120 Watt (max. 60 Watt per poort). Ook de 230VAC voeding kan worden door gelust.

De DIN 43628 kunststofbehuizing met beschermingsgraad IP54 bestaat uit een grijs basis deel en een transparante afdicht kap. Door de compacte afmetingen van 82 x 84 x 369 mm (B x D x H)
is de PEL-S geschikt voor masten met een binnen diameter vanaf 100 mm en een luik opening van 85 x 400 mm.

Naar product pagina

Persbericht in:

EngineersOnline

eTotaal

 

Delen