Splitter box and media converter in one housing, pe-Light.
| 28 mrt 2019

Splitterbox en media omvormer in één behuizing, pe-Light

Speciale bouwvorm voor montage in straatverlichting en camera masten.

EKS- Fiber Optic Systems heeft een zeer compact kabelsysteem ontwikkelt, speciaal voor toepassing in straatverlichting- en cameramasten. De pe-Light is een combinatie van een glasvezel splitter box en media omvormer in een compacte IP54 behuizing zodat straatverlichting en camerasystemen kunnen worden aangesloten op glasvezel. 

De pe-Light is er in verschillende uitvoeringen met als actief component een media omvormer om van Multi mode of Singlemode glasvezel het signaal om te vormen naar een 10/100Mbits of een Gigabit Ethernet verbinding.

Als passief component is een glasvezel splitter box opgenomen met pigtails. Daarnaast zijn er de aansluitingen voor de spanningsverzorging en een zekering voor de voeding van de media omvormer. Er zijn ook uitvoeringen met een media omvormer met PoE (Power over Ethernet).

De DIN 43628 kunststofbehuizing met beschermingsgraad IP54 bestaat uit een grijs basis deel en naar keuze een transparante of grijze afdicht kap. Met de compacte afmetingen van 368 x 82 x82 mm is de pe-Light geschikt voor masten met een doorsnede vanaf 106mm. Het flexibel kabelsysteem kan worden voor zien van M12, M16 of M20 kabelwartels.

Naar product pagina

Persbericht in:

Products4engineers

Delen