Inloggen
Selecteer NL | EN
A - A - A

Eurotech profielEurotech, embedded computer kaarten en systemen

Eurotech producten pagina

 

Eurotech, opgericht in 1992, is toonaangevend op het gebied van Embedded Computer Technology (ECT).
Aanvullend op de computer ontwerpen en ontwikkelingen, is Eurotech ook een one-stop-site voor op maat gemaakte ontwerpen van embedded pc's en high-performance embedded systemen.
Eurotech biedt een compleet assortiment van producten en diensten, het leveren aan een breed spectrum van industrieën, met inbegrip van vervoer, telecommunicatie, beveiliging technologieën, lucht-en ruimtevaart en de verwerkende industrie.

Het succes van het bedrijf is mogelijk geweest dankzij innovatie, technische kwaliteit en de betrouwbaarheid van de oplossingen die zijn ontwikkeld.
Deze kernwaarden worden geconsolideerd door een duidelijke visie op de toekomst, waar complexe en geïntegreerde technologie zullen worden toegepast in het dagelijks leven.
Dit ideaal van deze alomtegenwoordigheid wordt steeds meer werkelijkheid met de Eurotech-producten, die volledig transparant zijn voor de eindgebruiker.
Eurotech is goed uitgerust om rationele en concurrerende oplossingen te bieden die op de huidige en toekomstige behoeften een antwoord geven.
Om deze missie te bereiken, is Eurotech nu gestructureerd als een team. De Eurotech Group is een effectieve synergie van bedrijven, waarbij elk van hen een specifiek aspect van de nieuwe generatie van computer- en netwerkoplossingen invult.