Inloggen
Selecteer NL | EN
A - A - A

Lambda Antenna TechnologiesLambda Antenna Technologies

Lambda Antenna Technologies producten pagina

Lambda Antenna Technologies is fabrikant van RFantennes en -systemen tot 10GHz bereik.

LAT heeft een goed uitgeruste productie omgeving met state of the art testapparatuur. Naast een goed uitgerust RF lab is er een compleet assortiment aan CNC-machines voor kleine en grote producties en snel prototyping.

Onze producten voor Telemetrie, WiFi, GSM en UMTS worden in-huis ontworpen en gebouwd. Dit resulteert in betrouwbare producten met uitstekende prestaties en kwaliteit.

Een aantal van onze producten zijn op klantspecifiekatie ontworpen. Deze service, waarmee een gat in de markt wordt gevuld, wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die opzoek zijn naar een oplossing voor hun specifieke toepassing.

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van producten spelen we vaak een advieserende rol voor specifieke RF projecten.

Onze klanten, waarvoor wij producten en oplossingen bieden, zijn verspreid over verschillende sectoren van de industrie zoals:
  - FM-en DAB broadcast
  - Terrestrische communicatie
  - Marine
  - Automotive
  - Militaire
  - Onderzoeksinstituten
  - R & D
  - Radioastronomie

Onze grootste troef is dat wij een middelgrote onderneming zijn en zo in staat zijn om snel te reageren op een specifieke vraag van de klant. Hierdoor kunnen ook wij onze klanten volledig betrekken bij het selecteren van een product, het ontwerp of de productiefase.