SMSEagle

SMS-GATEWAYS VOOR HET VERZENDEN EN ONTVANGEN VAN SMS-BERICHTEN VIA 3G of 4G NETWERKEN.

SMSEagle is een gerenommeerde leverancier van SMS-gatewayoplossingen die organisaties helpen om naadloos en betrouwbaar SMS-communicatie te integreren in hun bedrijfsprocessen. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige hardware- en softwareproducten die speciaal zijn ontworpen om efficiënte en veilige SMS-communicatie te bieden.

Een van de kernproducten van SMSEagle zijn de SMS-gateways. Deze gateways fungeren als brug tussen de IT-infrastructuur van een organisatie en mobiele netwerken, waardoor het mogelijk wordt om SMS-berichten te verzenden en ontvangen vanuit verschillende toepassingen en systemen. Deze gateways zijn bijzonder waardevol voor bedrijven en organisaties die SMS-berichten willen integreren in hun communicatiestrategie, zoals voor meldingen, waarschuwingen, verificatiecodes, en meer.

SMSEagle-gateways zijn robuust en betrouwbaar, en ze bieden uitgebreide beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat gevoelige gegevens veilig worden verwerkt tijdens het SMS-verkeer. Ze ondersteunen meerdere mobiele netwerkprotocollen en kunnen worden geconfigureerd voor het verzenden en ontvangen van SMS-berichten via verschillende providers, waardoor klanten flexibiliteit hebben bij het kiezen van hun serviceproviders.

Een ander onderscheidend kenmerk van SMSEagle is de schaalbaarheid van hun oplossingen. Ze bieden SMS-gateways die geschikt zijn voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen, en hun producten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande IT-infrastructuren.

SMSEagle hecht ook veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid en biedt intuïtieve webgebaseerde interfaces voor het beheren en monitoren van SMS-communicatie. Hierdoor kunnen gebruikers snel aan de slag en profiteren van de voordelen van geïntegreerde SMS-communicatie zonder ingewikkelde configuraties.

Kortom, SMSEagle biedt geavanceerde SMS-gatewayoplossingen die organisaties helpen om effectief en veilig met hun doelgroepen te communiceren via SMS-berichten. Met hun betrouwbare hardware en gebruiksvriendelijke software dragen ze bij aan het stroomlijnen van communicatieprocessen en het verbeteren van de algehele efficiëntie voor een breed scala aan toepassingen en sectoren.

SMSEagle logo

Support

|
Support-Service Document
| 18 jul 2023

SMSEagle, support garantie PLUS

SMSEagle Extended Warranty Plus is een optionele service om op een snelle manier hardware te vervanging. SMSEagle verzekert de betrouwbaarheid van zijn producten door gebruik te maken van kwaliteitscomponenten tijdens het ontwerp en de fabricage. Voor extra ondersteuning biedt SMSEagle een geavanceerd plan voor het vervangen van hardware om de "down" tijd te minimaliseren. Met Extended Warranty Plus stuurt het SMSEagle-team een vervangende eenheid naar een klant voordat ze hun bestaande apparaat moeten opsturen voor reparatie onder garantie. Dit garantieplan is ideaal voor elke klant die de tijd dat zijn systeem niet operationeel is tot een minimum wil beperken.  
|
Support-Service Document
| 27 aug 2018

SMSEagle, Software update historie

De SMSEagle-software is continu in ontwikkeling. We luisteren naar onze klanten en nieuwe releases zijn gebaseerd op de invoer/verzoeken van onze klant. Laat het ons weten als u uw verbeterings-idee voor SMSEagle wilt delen. Download de lijst met verbeteringen.

Ons merkenportfolio