Inloggen
Selecteer NL | EN
A - A - A

RADiFlowRADiFlow

RADiFlow producten pagina

 

RADiFlow is een Israëlische firma die geavanceerde Industriële Ethernet oplossingen aanbied.

De RADiFlow Ethernet switches zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in een industriële omgeving, met unieke geïntegreerde service instel mogelijkheden die de in de industriële automatisering gebruikte protocollen in de hogere communicatie lagen verwerken en gebruiken deze informatie om de transportlaag te optimaliseren. RADiFlow biedt een overzichtelijke en simpele netwerk infrastructuur voor complexe industriële toepassingen. Op basis van deze mogelijkheden, biedt RADiFlow  een overzichtelijke en eenvoudige netwerk infrastructuur voor complexe industriële toepassing dat flexibel is en een hoge mate aan beveiliging biedt.

RADFlow werd opgericht in 2009 als onderdeel van de RAD-groep. Het bedrijf heeft onlangs de 1e generatie van haar Industrial Ethernet connectiviteit oplossingen op de markt gebracht. De producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van distributeurs die RAD-producten verkopen.

De RAD Group is een groep van bedrijven die oplossingen bieden voor diverse soorten communicatienetwerken. Tot de groep behoren bedrijven als RAD Data Communicatie, RADVISION, Radware, enz. De RAD groepsmaatschappijen worden gefinancierd door de hoofd investeerders Zohar en Yehuda Zisapel. Andere investeerders kunnen toetreden.

Omdat de communicatie eisen in industriële toepassingen groeien, besloten de Zisapel broers om dit marktsegment aan te pakken en richtte RADiFlow op.

Het RADiFlow kernteam heeft ruime ervaring in netwerkoplossingen, te beginnen met de CEO Ilan Barda die de Carrier Ethernet business-lijn en het R&D team beheerde bij Nokia Siemens Networks.  Het bedrijf investeert in de moderne industriële automatisering met de daarbij behorende transportlaag eisen. Dergelijke eisen worden vertaald naar unieke service-aware functies in de RADiFlow Switches die zo een geanvanceerde industriële communicatieoplossing te bieden.